Novi album – novi modni trend: YEEZY STIŽE U BEOGRAD

YEEZY Kanje Vesta napokon u Beogradu.

Novi album – novi modni trend! Samo nekoliko nedelja nakon što je izdao aktuelni CD, poznati reper Kanje Vest predstavlja i dugo iščekivani model patika YEEZY BOOST 350 V2 Butter, nastao u saradnji sa brendom adidas.

Domaći fanovi konačno će biti u mogućnosti da ponesu najnoviji model YEEZY BOOST 350 V2. Svetski hit stiže u Srbiju 30. juna i od 8 časova, kada će započeti raffle, biće dostupan u Tike shop-u na adresi Kralja Petra 24.

Pionir modernog hip hopa od početka karijere poznat je i kao trendseter, a ovih dana podsetio je fanove na svoj talenat, koji se proteže od muzičke nadarenosti do smisla za modu. Ono što karakteriše YEEZY BOOST 350 V2 Butter model je minimalistički dizajn, svetlo žuta nijansa, savršena za kombinovanje sa letnjim komadima, Primeknit gornjište i BOOST đon za nijansu tamnije žute boje.

Ova godina definitivno će biti u znaku ovog umetnika. Početkom meseca, dve godine nakon izdavanja kultnog albuma The Life of Pablo, Kanje je objavio novi, pod upečatljivim nazivom YE. Protekli album izazvao je opšte oduševljenje fanova, a iste godine započela je i istorijska saradnja pod nazivom adidas + KANYE WEST. Siluete kreirane u ovoj kolaboraciji od tada izazivaju masovno interesovanje, a fanovi ih željno iščekuju formirajući ogromne redove ispred radnji širom sveta.

Budite deo ove istorijske priče i ugrabite svoj YEEZY BOOST 350 V2 Butter 30. juna u Tike shop-u!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *