Kaliopi dva dana zaredom na Kolarcu

Zbog velikog interesovanja Kaliopi će održati još jedan „unplugged“ koncert na Kolarcu.

Presrećna sam što ću dva puta zaredom nastupati na Kolarcu. Meni je beogradska publika ovim odala veliko priznanje. Beograde, hvala!!!“- izjavila je Kaliopi, najveća makedonska pop zvezda i jedna od najvećih pop zvezda i najboljih vokala na Balkanu, koja će 25. i 26. novembra održati akustične koncerte na Kolarcu. Kolarac je zato i izabran kao intimni prostor koji je idealan za ovakvu vrstu koncerata. Kaliopi je uvek znala da iznenadi, tako da će ovaj koncert biti poseban muzički dožvljaj. Prvi koncert, koji je zakazan za 25. novembar je RASPRODAT.

Beograd ima uvek posebno mesto za sve ono što muzika i život za mene znače. Jedva čekam 25. i 26.novembar, jer pripremam jednu od najvećih poslastica za beogradsku publiku, “unplugged” koncert. Zato sam želela da to podelim sa njima u Kolarcu. Očekuje se hladan novembar, al zato moj “Kofer ljubavi” će biti pun topline i snage pesama koje me vode iz grada u grad… Beograde, čekaj me i hvala što ćemo se družiti dva dana“- dodala je uzbuđena Kaliopi.

Foto: Kristijan Teodorov

Ovo će svakakako biti ekskluziva za njene fanove, kao i sve ljubitelje njenog pevanja i dobrog zvuka. Dođite da uživate u divnom vokalu i da čujete hitove “Rođeni“, “Crno i belo“, “Kofer ljubavi“, “Vučica“, “Mrvica” i druge numere u novim aranžmanima.

Ja vam ostavljam pesmu koju najviše volim, a koju je Kaliopi snimila u kolaboraciji sa Aleksandrom Milićem Milijem i koja zatvara njegov prvi album “Miligram“.

Izvor naslovne fotografije: banjaluka.net
Milivoje Mili Čolić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *