MALA PLAVA U BEOGRADU

VELIKI KONCERT U BIG FASHION CENTRU

Nakon što je nedavno objavila singl pod nazivom „Mala plava“ i time obradovala mnogobrojne fanove, pop zvezda Nataša Bekvalac održaće u nedelju, 11. novembra, od 18 časova, u atrijumu BIG FASHION šoping centra veliki koncert, kada će posle dužeg vremena beogradska publika ponovo moći da je čuje uživo.

„Pre nešto više od godinu dana imala sam priliku da prvi put nastupim u prelepom ambijenutu BIG FASHION centra. Sećam se da je publika tada bila fenomenalna. Bio je to sjajan koncert sa izuzetnom energijom. Radujem se da se ponovo sretnemo i ovog puta obećavam još bolju atmosferu i provod“, istakla je Nataša Bekvalac.

Novi singl „Mala plava“ koji je atraktivna Novosađanka snimila sa popularnim reperom Cobijem, već je osvojio publiku kako u Srbiji, tako i širom regiona, što pokazuje više od osam miliona pregleda na Youtube kanalu. Pored ove numere, publika će za vikend imati priliku da uživa i u hitovima, kao što su „Crta“, „Lave moj“, „Kraljica novih ljubavi“, „Ponovo“ „Original“, „Nikotin“ i mnogim drugim.

„Nakon kraće pauze, vratila sam se na muzičku scenu i vrlo sam inspirisana. Mnogi kažu da je moj novi singl potpuno drugačiji od onog što sam do sada radila. Volim da se poigram sa trendovima i to uglavnom izađe na nešto interesantno. Sada sam se jako uželela publike i zato se radujem susretu zakazanom za nedelju“, rekla je Nataša.

Ulaz na koncert je slobodan, a obožavaoci će imati priliku da se nakon nastupa i fotografišu sa popularnom pevačicom.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *