Novo estradno derište

Savo Perović je novo estradno “Derište“.

Takmičari iz prethodne sezone “Zvezde Granda” polako promovišu svoje prve pesme. Među dvadeset pevača koji su dobili mogućnost da nastave saradnju sa Grand produkcijom našao se i on. Jedan od najoriginalnijih i najpožrtvovanijih takmičara Savo Perović snimio je duetsku pesmu “Derište” sa reperkom Sajsi MC.

sajsi-mc-savo-perovic-deriste-estradanje

Mladi pevač koji je kritikama ali i podrškom celog žirija, u prvom redu Marije Šerifović i Jelene Karleuše stigao na prag finala, kada je ispao iz takmičenja, nije štedeo ni novca ni energije da njegov treći singl u karijeri, a prvi pod patronatom Granda, skrene što je moguće više pažnje.

Imajući u vidu aktuelne trendove i postulate domaćeg šou-biznisa čini se da ovoj pesmi ne fali ništa sem pregleda na YouTube-u. Ni čudan spoj dva mlada umetnika ipak nije uspeo da napravi dovoljan šok. Fanovi Sajsi MC su očajni i bojkotuju je, što je i razumljivo, a mladi Savo se trudi da maksimalno iskoristi “hejterski” momenat jer u današnje vreme je najvažnije da se priča.

savo-perovic-deriste-estradanje

Derište” je simpatična, brza pesma, koja dok se sluša mora i da se gleda. To joj je možda i najveća mana. Ipak, i Sajsi i Savo su stvoreni za estetiku Dejana Milićevića koji je napravio “artwork” za ovu numeru. Pa hajde da gledamo ovo novo estradno “derište”. A u šta će da odraste, videćemo.

Fotografije: Dejan Milićević

Mili Čolić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *