Tijana Bogićević u novom spotu kao Severina

Tijana Bogićević predstavila je spot čiji početak neodoljivo podseća na video ostvarenje Severine Vučković.

Nakon što je na sceni Beovizije gde je izvela pesmu “In Too Deep” kojom nas je predstavljala na Evroviziji prošle godine, Tijana Bogićević je publici priredila i jedno iznenađenje. Objavila je spot za pesmu “Bezuslovno” koji je pun emotivnih scena.

Tijana je ovaj spot snimila u Americi, u jednom muzičkom studiju u Bostonu. Pored nje, u spotu se pojavljuje iranski model Kev Kalhori, a režiju potpisuje reditelj Bojan Vanovac.

Uzbuđena sam što je pesma “Bezuslovno” dobila i video koji može na pravi način da je isprati. Srećna sam što mi je ovo prva saradnja sa rediteljem Bojanom Vanovcem, koji je Srbin poreklom iz Bosne, ali je odrastao u Americi. Zanimljivo je da sam ja prva sa kojom je sarađivao od srpskih izvođača, jer je do sada radio isključivo sa Amerikancima. U spotu se pojavljuje model i glumac Kev Kalhori, koji se odlično uklopio u celu priču” – izjavila je Tijana.

Jedina mana ovog spota je što njegov početak neodoljivo podseća na početak spota Severine Vučković, za numeru “Alkatraz”, koji je objavljen 2014. godine i do sada ima blizu 15 miliona pregleda. Nadam se da će i Tijana imati isto toliko.

Pevačica poznata po pesmama “Tražim”, “Ti imaš pravo” i “Čudo”, najavila je da će do leta objaviti i svoj prvi album.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *