Tijana Dapčević uradila reset

Tijana Dapčević je rešila da uradi reset svoje karijere.

Tijana Dapčević predstavila je novu pesmu “Reset”, koju prati i spot, u kome posle petnaest godina “glumi” sa Boškom Jakovljevićem. Podsećanja radi, njihovu prvu saradnju obeležio je provokativan i vreo spot za numeru “Marionete”, koji je 2002. godine režirao Dejan Milićević.

Danas smo u prilici da ih gledamo u mnogo svedenijem izdanju, koje ruku na srce nema veze sa tim što su prošle godine i što su “omatorili”, već isključivo sa pesmom. Tijana je očigledno rešila da napravi reset u svojoj karijeri, pa se posle nekoliko vrcavih pesmuljaka publici obraća ozbiljnom baladom, po kojima nikada nije bila naročito poznata, ali koje joj kao interpretatoru prave pop muzike najviše i najbolje odgovaraju.

Tijana Dapčević
Tijana Dapčević

U samom spotu nema mnogo lokacija, ljudi, boja, ni dodataka. Tu smo samo mi i priča, za koju sam
ubeđena da nikoga neće ostaviti ravnodušnim, zato što smo svi bar jednom u životu doživeli taj momenat kad nam je stvarno dosta svega, kad nema više emocije.”Reset” je baš onaj novi list za koji se uhvatiš kad ti se sve skupi. Napraviš rez i to je to – nema nazad i nema nastavaka“- izjavila je Tijana o novoj pesmi i spotu.

Tijana je zaista napravila pomak i reset. Promenila je izdavačku kuću, a umesto veselih razbrajalica povratak na muzičku scenu obeležila je pesmom o kraju jedne ljubavi. Muziku i stihove napisao je Aleksandar Delić – Dinge, a aranžman Mahir Sarihodžić, našoj javnosti poznat po saradnji sa Aleksandrom Radović i Mayom Sar.

Spot potpisuje “VIZ produkcija” i moglo je to mnogo bolje, ja uvek glasam za estetiku Dejana Milićevića, ali “kuj te pita briči li se vladika”. Iako je kao stilista potpisana Ivana Rabrenović, meni se čini da je Tijanu oblačila Romana Panić, i da se pri tome nije mnogo namučila, več joj je donela onu garderobu koju je ona nosila u svom prvom spotu “Prava sam žena za tebe”. No, dobro, najvažnija je pesma koja je dobra!

Resetujmo se.

Fotografije: Vanja Lisac

Milivoje Mili Čolić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *