One nose Superdry

Otvorena je prva Superdry prodavnica u Beogradu.

Britanski modni brend Superdry otvorio je svoju prvu prodavnicu u Srbiji. Locirana je u centru Beograda, u Knez Mihailovoj ulici broj 33. Prodavnicom upravlja Fashion Company, regionalni franšizni partner Superdry-a.

Superdry se odlikuje kvalitetom materijala, autentičnim vintage pranjima, jedinstvenim detaljima, i prilagođen je osobama kojima je na srcu ulična moda. Takvu posebnost brend je stekao delom zahvaljujući naklonosti velikog broja poznatih ličnosti širom sveta. Među onima koji nose Superdry su Ben Stiler, Idris Elba, Dejvid Bekam, Džastin Biber i mnogi drugi.

Naklonst javnih ličnosti Superdry je dobio i u Srbiji, u vidu mladih, lepih i popularnih pevačica pop muzike. Da ne kriju oduševljenje garderobom ovog brenda Nikolija Jovanović, Nevena Božović i Sara Jo dokazale su pojavivši se na otvaranju u modelima iz aktuelne kolekcije.

Nikolija Jovanović
Nevena Božovič
Sara Jo

Superdry prodavnica se prostire na 220 m² i predstavlja poslednju generaciju modernog enterijara i prezentacije muške i ženske odeće, obuće i aksesoara. Ovaj britanski brend ima značajno i rastuće prisustvo u svetu. Posluje na preko 515 lokacija u 46 zemalja. Imaju 139 prodavnica u vlasništvu brenda širom Velike Britanije i Evrope, kao i 208 franšiznih i licencnih radnji.

Superdry prodavnica se nalazi u Beogradu – Knez Mihailova 33, dok je asortiman dostupan i u multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *