Boris Novković i njegova poslednja nada

Boris Novković snimio video spot za novi singl “Ti si mi poslednja nada”.

Novi singl Borisa NovkovićaTi si mi poslednja nada“ dobio je i svoje vizualno izdanje! Spot sniman crno belom tehnikom prema zamisli vrsne rediteljke Marcele Zanki ostavlja snažan umetnički utisak naglašen uverljivom glumom Klare Muci, diplomirane glumice koja gradi uspešnu internacionalnu karijeru. Snimanje na lokaciji Radisson Blu Resorta u Splitu povereno je Milanu Latkoviću i Duji Kundiću iz Kreativne agencije koji su još jednom pokazali sav raspon svog kreativnog izražaja. „Ti si mi poslednja nada“ u kratkom periodu je osvojila srca publike koja je prepoznala Borisovu interpretaciju pesme cenjenog autora Ante Pecotića, dok se za aranžman i produkciju pobrinuo muzički producent Bojan Šalamon Shala koji nije dopustio da se u modernom zvuku izgubi Borisov prepoznatljiv stil. Pesma je svoje mesto zasluženo našla i u samom vrhu hrvatskih singlova HR TOP 40.

Boris Novković - Split
Boris Novković – Split

Boris Novković je muzičar čija fascinantna muzička priča već dugi niz godina ne prestaje da intrigira publiku koja svaku njegovu pesmu dočekuje s izrazito pozitivnim reakcijama. Iskrenost kojom interpretira svoje pesme, bilo da ih je sam napisao vođen vlastitim zapažanjima ili da peva pesmu drugih autora, dominantna je u Borisovom muzičkom izražaju. Veliko poverenje u Borisa ima i izdavačka kuća Croatia Records s kojom je potpisao novi ekskluzivni ugovor.

Iako većinu svojih pesama pišem sam, volim povremeno raditi i s drugim autorima jer unose svežinu te daju novu energiju umetničkom sastavu. Kada mi je Ante pustio pesmu, iako sam već imao spremnu svoju autorsku, osećaj koji me preplavio odagnao je svu moju autorsku taštinu i dao sam prednost Antinoj. Dugo nisam osetio navalu takvih pozitivnih osećaja, podsetila me na moj veliki hit te ju neslužbeno zovem U dobru i zlu 2017., zbog toga što i ovde ljubav o kojoj se peva nije svedena isključivo na onu između muškarca i žene, već zadire u više sfere duhovne ljubavi“, kaže Boris koji novim singlom najavljuje niz akustičnih koncerata, o čijim će nas datumima i lokacijama blagovremeno obavestiti, a koji će njegovoj muzici podariti novu ekspresiju i približiti je, kako dugogodišnjoj, tako i novoj publici.

Pesma “Ti si mi poslednja nada” dolazi u periodu Borisovog života u kome oseća nalet pozitivne energije koju želi usmeriti na kvalitetne nastupe i rad na novim pesmama koje su mu najprirodniji medij za komuniciranje svega što želi reći.

Foto: Promo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *