Mia Dimšić zna da “Život nije siv”

Mia Dimšić je snimila prvi album “Život nije siv“.

U prodaji je album prvenac Mije Dimšić, luksuzno CD+DVD izdanje “Život nije siv” pevačice koja je u kratkom periodu postala prava muzička senzacija. Reč je o vrhuncu dosadašnje karijere jedne od najboljih mladih kantautorki i izdanju koje jednako ceni struka i publika.

život nije siv

Mijin prvi studijski album donosi nam njene dosadašnje hit singlove “Život nije siv“, “Sanjaj me“, “Slobodna” i “Budi mi blizu“, ali i šest potpuno novih pesama koje svežinom, produkcijskim standardima i autorskom inovativnošću Mije Dimšić, Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera, predstavljaju pomak na muzičkoj sceni. Uz sjajni album dolazi i poklon DVD Mijinog spektakularnog prvog samostalnog koncerta u KD Vatroslava Lisinskog, na kojem je oduševila publiku.

Muzički materijal okupljen na ovom sjajnom izdanju plod je intenzivnog rada na čak dva kontinenta. Većina pesama na albumu snimljena je u Gradištu u studiju “Mak” Branimira Jovanovca, a deo materijala snimljen je i u tonskom studiju Vjekoslava Dimtera u Filadelfiji, USA, tonskom studiju Croatia Recordsa, i studiju “dB” u Zagrebu. Za produkciju koja prati svetske trendove pobrinuo se Branimir Jovanovac koji je napravio i aranžmane za sve pesme na albumu. U aranžiranju pesama “Svjetionik” i “Pieces of the Puzzle” Branimiru se pridružio i jedan od najboljih gitarista, izvanredni Ante Gelo, čiji se instrumentalistički pečat može čuti i na ovom albumu. Uz sjajan Mijin bend, stvaranju albuma doprineli su i brojni gosti instrumentalisti, pa možemo reći da je album “Život nije siv” oplemenjen istinskom virtuoznošću i napornim radom velikog broja veoma talentovanih muzičara.

Studentkinja nemačkog i engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Osijeku svoju muzičku priču krenula je da piše pre 2 godine i u tom razdoblju se nametnula kao jedna od najboljih mladih vokala u Hrvatskoj. Neodoljivo šarmantna Mia Dimšić prikupila je simpatije velikog broja ljudi u kratkom vremenskom periodu, zahvaljujući neverovatnoj količini talenta, opijajućoj boji glasa, te predanom radu i ljubavi prema muzici.

Album “Život nije siv” kruna je dosadašnje Mijine karijere, a za veliki rast popularnosti mlada pevačica može da zahvali svežini koju je uz svoj autorski i produkcijski tim, unela u radijski i televizijski prostor, što je publika brzo prepoznala.

Foto: Promo – Jugoton

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *