Goca Tržan pomaže mlađoj koleginici

Stihovi duetske pesme Goce Tržan i Rialde već se pevaju širom regiona, a sada je stigao i spot za njihov zajednički singl “Bezimeni“.

Video obiluje brojnim intrigantnim scenama, pa se Goca i Rialda mogu videti u ulogama seksi zavodnica, a u centru njihove pažnje je zgodan mladić, koji se zove Raša, baš kao i Gocin suprug.

Goca Tržan i Raša II

Muziku i tekst pesme potpisuje poznati kompozitor i tekstopisac Aleksandra Milutinović, koja je i inicijator saradnje ove dve pevačice.

Bezimeni je jaka, ali ipak emotivna ženska pesma. Spoj Rialde i Goce je kao energetska bomba, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Gocin upečatljiv vokal i Rialdina specifična boja glasa, sjajno su se uklopili“. – kaže Aleksandra.

Goca Tržan i Rialda

Goca Tržan i Rialda su očigledno dobitna kombinacija za ovu pesmu, a mlada bosanska zvezda kaže da je uživala u saradnji sa starijom koleginicom.

Za pesmu mogu da kažem da je opasna i puna energije, što mi se baš sviđa. Aleksandra je sve sjajno upakovala, oslanjajući se na Gocin i moj temperament. Samo snimanje spota prošlo je fantastično, pre svega zahvaljujući Gocinoj divnoj energiji” – otkriva mlada pevačica Rialda, koju je publika u Srbiji upoznala kroz pesme “Ludnica” i “Ljubav od baruta”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *