Isidora #nisiSAMA

Učestvuj i ti u virtuelnoj promociji romana Isidore Bjelice.

Svako ko na najpopularnijoj društvenoj mreži Instagram prati Isidoru Bjelicu sigurno je primetio i njenu objavu od pre nekoliko dana. Kako zbog zdravstvenog stanja nije u mogućnosti da organizuje pravu promociju svog poslednjeg romana “Sama”, na inicijativu izdavačke kuće Laguna i nekolicine istaknutih javnih ličnosti promocija će se održati danas i to u virtuelnom prostoru, na Internetu. Svako ko želi da bude deo prve virtuelne promocije jednog romana, to može učiniti tako što će na svom portalu ili nalogu na društvenim mrežama postaviti sliku romana, napisati jednu svoju rečenicu o romanu uz simbolični haštag #nisiSAMA.

Pored uputstva kako učestvovati na ovom interesantnom i krajnje originalnom sajber iventu, ja vam ostavljam jedan citat iz romana i sliku romana. Vidimo se na promociji!

I dan-danas pamtim zagrljaje bake, dede, mame, koji su me to poslepodne uveravali kako su to bapske priče koje savremeni čovek ne može da prihvati. Da neko tako dobar kao što sam ja nikada, sasvim sigurno, neće završiti u paklu“.

Isidora Bjelica roman Sama Estradanje

Zapratite Isidoru Bjelicu na Instagramu: @isidorabjelicapajkic

Izvor fotografija: forum-srbija.com, pouke.org

Milivoje Mili Čolić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *