Kristina Denić iskoristila priliku koja se ne propušta!

Mlada pevačica, Kristina Denić, nastupila je kao gost na koncertu velike zvezde i prisutne oduševila glasom i stasom.

Da starije pevačice i te kako vole da podrže mlade, i one koje su tek na početku karijere, ovog oktobra dokazala je Ana Bekuta. Poznata da iz godine u godinu menja koncept svojih solističkih koncerata, Ana je ovog puta odlučila da kao gošće pozove tri mlade pevačice potekle iz takmičenja “Zvezde Granda“. Pored Milice Todorović i Milice Pavlović, izbor je pao i na talentovanu Kristinu Denić.

Najširoj publici još uvek nepoznata Kristina hrabro korača estradnom, trnovitom stazom u nadi da će se vinuti do zvezdanih visina. Neizmerno talentovana, lepa i smerna, sa pogledom koji razoružava i zavodi, do sada je snimila dve pesme koje je i ekranizovala, a pažnju na sebe je skrenula takmičeći se u muzičkom šou programu “Zvezde Granda”. Ova Leskovčanka takmičila se tokom IX i X sezone. Iako nije ušla u finale desete sezone, od produkcije Grand je dobila priliku da snimi pesmu.

Jedan je @stefangolubovic 🙈🔥

A post shared by Kristina Denic (@kristina___denic) on

Tokom takmičenja je sebe predstavila kao pop pevačicu, pevajući isključivo pesme ovog žanra, a tokom jednog nastupa je svirala i violinu. Izdvajala se i odličnim scenskim nastupom i garderobom, pa je često dobijala pohvale žirija, posebno Ane Bekute.

U Centru Sava, kao gošća Ane Bekute, nastupila je i 21. i 22. oktobra. Potrudila se da bude veoma elegantna, pa se obe večeri pojavila u kreacijama Stefana Golubovića, a publici se predstavila pesmom “Ruzica si bila“, koju izvodi Bijelo dugme i svojim prvim singlom “Precrtan“.

@stefangolubovic 🔥

A post shared by Kristina Denic (@kristina___denic) on

Ana je Kristini pružila priliku koja se ne odbija, a sa druge strane Kristina se nije obrukala, naprotiv nagrađena je gromoglasnim aplauzom i ovacijama! Ukoliko niste bili na koncertu Ane Bekute, pre nego pogledate njene spotove, pogledajte nastup iz Sava centra koji je Kristina postavila na svoj Instagram profil. Sami se uverite koliko je bila dobra.

#precrtan Gostovanje na koncertu @anabekuta1 ❤️❤️❤️

A post shared by Kristina Denic (@kristina___denic) on

Naslovna fotografija: Privatna arhiva
Milivoje Mili Čolić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *