Nada Topčagić proglasila tri najveća narodnjačka hita svih vremena

Revoltirana ponašanjem nekih kolega, Nada Topčagić je napravila reviziju domaćih hitova i proglasila tri najveća folk hita svih vremena!

Sa više nego originalnom frizurom i lepezom u rukama, iako je februar, Nada Topčagić je stala pred kameru popularne emisije “Exkluziv” i po ko zna koji put dala iskren i veoma interesantan intervju. Zbog temperamenta i ekstrovertnosti, po kojima je poznata, njeni intervjui uvek sadrže izjave koje privlače pažnju, koje se pamte i prepričavaju. Tako je bilo i ovog puta!

Bez obzira što je od svadbe Severine i Igora Kojića prošlo nekoliko meseci, Nadica Top je iskoristila priliku da po ko zna koji put pohvali provod i nedvosmisleno prizna da se divi Severini i njenoj lepoti, naglasivši da popularna Sevka izgleda kao da joj je osamnaest godina. Koleginicama koje su je davnih dana prozvale “ajvaruša“, Nada je poručila da je zimnicu pravila pre svih njih, kada to nije bilo “IN” kao danas, i da ona u svoju zimnicu nikada nije, i neće stavljati konzervans i vinobran! Dakle, kod Nade je sve bilo i biće isključivo organski.

Revoltirana ponašanjem svojih kolega na estradi koji se hvale svojim uspesima, Topčagićka je izmenila narodnu poslovicu “Znam te puško, kad si pištolj bila” i poručila im da da se ne pred njom ne foliraju jer svi jedu isti hleb, te naglasila:”Znam te ptico, kad si vrabac bila!“. Kako bi zaključila svoje izlaganje, Nada je odmah nabrojala tri najveća hita u poslednjih 50 godina. “Ima mnogo hitova, da se niko ne ljuti, ali Jutro je, Ne može nam niko ništa i Pozdravi je, pozdravi su pesme koje će ostati za vek i vekova“- poručila je Nada. Spisak je Nada skrojila po svojoj meri, a da li je kolegama i koleginicama možda tesan, ostaje nam da vidimo.

Ceo intervju Nade Topčagić u emisiji “Exkluziv” pogledajte ovde.

Izvor fotografija: opustise.rs

Milivoje Mili Čolić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *