Goran Karan i Severina zajedno u Beogradu

Goran Karan održaće beogradski koncert 17. marta u Centru Sava. Specijalna gošća biće Severina.

Splićanin Goran Karan, poznat po izvođenju emotivnih balada, nakon trogodišnje pauze, nastupiće pred beogradskom publikom na dobro poznatoj sceni Sava centra 17. marta, sa početkom u 20 časova.

Rođeni Beograđanin se pred beogradsku publiku vraća starim hitovima kao što su “Vagabundo“, “Kad zaspu anđeli“, “Prozor kraj đardina“, “Lipa si, lipa“, ali i novim kao što su “Ako to je sve“,”Gorko more“, “Par je božji dar“…

Specijalna gošća ovog koncerta biće, balkanska pop zvezda, Severina. Pored toga što ih veže dugogodišnje prijateljstvo, njih dvoje su se našli i u glavnim ulogama mjuzikla “Naša bila štorija“, za koji Goran Karan potpisuje muziku. Oni će ovom prilikom izvesti najavni song mjuzikla “Sta’ je svit“, za koji su snimili i spot.

Važno je napomenuti da je Goran Karan dobitnik najprestižnijeg hrvatskog muzičkog priznanja “Porin“, i to u tri kategorije – za najbolјi album zabavne muzike, za najbolјu mušku vokalnu interpretaciju i za najbolјu vokalnu saradnju – duet sa Oliverom Dragojevićem.

Goran Karan Estradanje

Ulaznice za koncert Gorana Karana prodaju se na blagajni Sava centra i Eventim-a  po ceni od 1.600, 1.900, 2.200 i 2.500 dinara.

Ovde lajkujte Facebook stranicu organizatora koncerta “Proart network” i budite u toku sa novim vestima.

Naslovna fotografija: Jelena Balić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *