Ona nije kap u moru

Na gala promociji spota za novu pesmu “Kap u moru“, Slađanu Mandić podržale kolege i brojni mediji.

Novi spot Slađane Mandić okupio je ceo Beograd na jednom mestu, a podržale su je i kolege i mediji. Slađanu su u jednom ekskluzivnom beogradskom restoranu podržale brojne kolege, pripadnici sedme sile i svi se slažu u jednom – veče kada je Holivud bio u Beogradu. Crveni tepih, lepe toalete i dah glamura na Savi ukratko bi bili opis atmosfere sa promocije nove pesme i spota “Kap u moru“. Među prvima su stigli predstavnici medija, a potom su se promociji pridružile Slađanine kolege – Lepa Brena, Željko Samardžić, Nikola Kovač i Saša Kapor, Marina Stankić, Mirjana Milosavljević, Iva Milojević…

Slađana Mandić

Da podsetimo, Slađana se pojavljuje u čak dva nova spota Lepe Brene sa novog albuma, a Brena nikada nije krila svoju podršku Slađani Mandić.

Lepa Brena je došla da podrži mlađu koleginicu.

Pristutni su na velikom video bimu od 10m, imali prilike da vide Slađanin opus u prethodnih šest meseci – spotove “Osluškujem“, “Drhtala ginula” i najnoviji “Kap u moru“. U oficijelnom delu večeri prisutnima su se obratili Slađana lično, ali i reditelj Haris Dubica koji je slikovito najavio spot “Kap u moru” a saznali smo i da je sve ovo najava za album “Osluškujem” koji će se pojaviti na jesen.

Slađana u društvu Nikoline Kovač i Saše Kapora, koji su kao i uvek bili sjajno raspoloženi.

Slađana se u spotu pojavljuje u nekoliko verzija, između ostalog i sa crnom kosom i paž frizurom, uz brojne statiste, koji su samo začinili ovu neobičnu pesmu koju potpisuje poznati i trenutno najtraženiji autorski dvojac – Jala Brat i Buba Koreli. U spotu kao glavni muški lik, po drugi put pojavljuje i sportista i top model Miroslav Žikić. “Dok sam se u prvom spotu za pesmu “Drhtala, ginula”pojavio u elegantnom i ozbiljnom stilu i pokazao svoje glumačke sposobnosti, jer su ljudi mogli da me vide kako ljutog tako i nasmejanog, u spotu “Kap u moru” to da je sasvim druga priča i drugi deo mene jer sam pokazao još jednu veštinu, pa mi nije bilo teško da odgovorim zahtevima reditelja jer se bavim borilačkim sportom – kickboxing“, rekao je Miroslav o video ostvarenjima u kojima je sarađivao sa Slađanom.

Miroslav Žikić, sportista i top model.

Interesantno je spomenuti da je Slađana blistala u dugoj srebrnoj haljini teškoj neverovatnih 10 kilograma i napomenuti da sudeći po odnosu prema poslu kojim se bavi ona nije i neće biti samo kap u moru!

Poslušajte novu pesmu i pogledajte spot Slađane Mandić.

Fotografije: Promo
Milivoje Mili Čolić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *