Željko Samardžić premijerno izvodi nove pesme

Koncert i promocija novog albuma Željka Samardžića – subota, 17. mart, u 18h, BIG FASHION.

Nakon višegodišnjeg čekanja, beogradska publika imaće priliku da u subotu, 17. marta, od 18 sati, u atrijumu BIG FASHION centra, uživa u glasu i hitovima jednog od omiljenih pevača sa ovih prostora, Željka Samardžića. Poznati miljenik dama na ovom koncertu će ujedno i premijerno predstaviti novi album „Mila“.

Ovaj album sam radio sa mnogo ljubavi što mislim da može da se čuje kroz svaku numeru. U sam projekat je uloženo dosta truda, kreativnosti, ali i vremena. Radi se o pesmama za koje mnogi kažu da predstavljaju moje najzrelije i najbolje doba “ – istakao je Željko Samardžić u susret najavi velikog koncerta u BIG FASHION centru za koji se ovih dana vredno priprema sa svojim bendom.

Publika će imati priliku da uživa u evergrin hitovima kao što su „Slutim“, „Grlica“, „Da me nije“, „Bezobrazno zelene“, “Ja te volim više”, ali i numerama sa novog albuma “Mila”, Oči tvoje“, „Stara igračka“, „Baš šteta“ zbog kojih će svakako ovaj koncert biti za pamćenje.

U subotu očekujem pre svega dame koje su, tradicionalno, najbrojnije na mojim koncertima. Biće mi zadovoljstvo da im posvetim svaku otpevanu pesmu i na taj način da se zahvalim za podršku koje mi pružaju decenijama unazad. Siguran sam da će album „Mila“ postati omiljen i da će se moje obožavateljke pronaći u novim numerama“ – dodao je popularni pevač.

Fotografije: Promo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *