Record store day – Dan prodavnica ploča u Jugotonu

Ove godine Dan prodavnica ploča biće obeležen raznovrsnim programima, promocijama, sniženjima 22.4.2017. i u prodavnici ploča Jugoton Croatia records u Beogradu.

Record store day ili Međunarodni dan prodavnica ploča pokrenut je 2007. godine i obeležava se u celom svetu, svake treće subote u aprilu. Ove godine ta manifestacija se u svetu održava 10. put, proslavljajući kulturu prodavnica vinila, okupljajući ljubitelje ploča, umetnike, muzičare i hiljade prodavnica širom sveta.

Ove godine Dan prodavnica ploča biće obeležen raznovrsnim programima, promocijama, sniženjima 22.4.2017. godine i u prodavnici ploča Jugoton Croatia records u Beogradu.

Za ovaj dan u celom svetu spremaju se posebna vinil i CD izdanja koja se distribuiraju samo za ovaj događaj, a umetnici pripemaju posebne nastupe i performanse za taj dan.

U Jugotonu, diskografskoj kući koja ove godine obeležava 70. godina postojanja, a u legendarnoj Nušićevoj 27, u Beogradu, pripremamo raznovrstan program i niz akcija, sniženja i nagrada kojima ćemo darovati naše prijatelje, kupce i ljubitelje muzike.

Posebno ističimo sniženje luksuznog Box seta LP BIJELO DUGME koji je snižen 50 %

Plan obeležavanja Dana prodavnica ploča u Jugotonu, počinje 18.4. kada će svi kupci koji kupe ploču ili CD do 22.4. na poklon dobiti CD klasične muzike.

Record Store Day Jugoton Estradanje

U toku nedelje od 18.4. do 22.4. ploče u izdanju Croatia recordsa biće snižene za 20%

Svi kupci koji nešto kupe u našoj muzičkoj kući, u toku ove nedelje, ostaviće tačne podatke za veliku nagradnu igru, (ime, prezime, broj telefona i adresu), u nagradnoj kutiju iz koje će u subotu biti izvučen srećan dobitnik luksuznog vinilnog izdanja, DE LUXE BOX SET LP BIJELO DUGME. Ime i prezime dobitnika biće objavljeno na facebook stranici Jugoton Croatia records i programima medijskih prijatelja.

Na dan obeležavanja manifestacije, ploče iz edicije “Zimzeleno a novo” možete da nabavite po ceni od 799 dinara, kao i majice sa imenima poznatih muzičara iz Ultimativne kolekcije, na kojima je prikazan sjajan dizajn pomenute edicije.

Izvor naslovne fotografije: pixabay.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *