Sve je novo samo STARA PESMA!

Omiljena beogradska kafana otvorila šestu sezonu najboljeg provoda.

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo najbolja sezona poznate beogradske kafane STARA PESMA!

Brojne zanimljive face marširale su u četvrtak uveče kafanom nadomak Sajma, a sve povodom početka šeste radne sezone poznatog ugostiteljskog objekta.

“Staru pesmu” zapevala je popularna Rada Manojlović dok je njen dečko Haris Berković neumorno pozirao sa njihovim mnogobrojnim fanovima, i to na prozorima kafane. Ipak i Harisovo strpljenje ima granice, pa je nakon pola sata fotografisanja poveo žučnu raspravu sa Radom, koju su vrlo brzo okončali poljupcima, pa su zajedno nastavili druženje u kafani. Veliku pažnju izazvala je i Anabela  Atijas koja je u društvu supruga u “Staru pesmu” stigla oko ponoći. Prelepa pevačica bodrila je ćerku Lunu i iz kafane, pa je nekoliko puta tokom večeri bacila pogled na telefon kako bi proverila aktuelnosti iz rijaliti šou programa “Zarduga”. Ipak, atmosfera u kafani bila je do te mere dobra da su svi  drugi zaboravili na telefone.

Među gostima kafane viđeni su i pevač Aca Živanović, Aspirinci, trofejna sportistkinja Slađana Erić, zatim Leon koji je snimio duet sa Severinom, i koji se provodio za stolom koji je bio rezervisan upravo za Severinu. Veseli su bili i pevač Miloš Brkić, ali i njegove kolege Milan Ankić i Snežana Nešić koji su zabavljali goste na otvaranju.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *