Pet mogućih razloga zbog kojih Miroslav Ilić oblizuje usne

Odgovor na pitanje “Zašto Miroslav Ilić oblizuje usne?” rešio bi jednu od najvećih misterija domaće estradne scene.

Pored plavog pramena kose Halida Muslimovića, dužine nogu Snežane Babić Sneki, drogerije koja proizvodi farbu za kosu koju koriste Buba Miranović i Zorica Brunclik, oblizivanje usana Miroslava Ilića predstavlja jednu od najvećih misterija domaće estrade. Nema čoveka koji se, gledajući nastupe “slavuja iz Mrčajevaca”, nije zapitao zašto on dok peva istovremeno oblizuje usne? Ja bih pored toga dodao da je i prava sreća što je gospodin Ilić još uvek živ jer natapanje mikrofona pljuvačkom, dok je on bio žičani i uključen u struju, moglo je fatalno da se završi.

Razmišljajući o ovom oralnom fenomenu pronašao sam pet mogućih razloga koji Miroslava Ilića nagone da se oblizuje.

Reinkarnacija

Misteriozna pitanja je uvek interesantno rešavati misterioznim odgovorima! Možda se odgovor na ovo pitanje krije u onostranom i ljudskom oku i umu još uvek nevidljivom i teško shvatljivom. Ali svi oni koji veruju u prošle živote naći će za opravdano tvrditi da je Miroslav Ilić u prošlom životu bio zmija, i to ne bilo koja već KOBRA. Ljubav prema muzici u ovom životu sasvim je opravdana s obzirom da se kao kobra svakodnevno odazivao na muzičke pozive svog fakira, a “palacanje” jezikom i oblizivanje usana ostalo je kao podsetnik na dane iz prošlog života.

Dehidratacija

Malo pragmatičniji razlog zbog kog Miroslav Ilić oblizuje usne mogao bi da bude i neumereno unošenje soli u organizam. Bez obzira što i u pesmi traži “malo hleba i malo soli” čini se da je unosom ove namirnice preterao. Svi dobro znamo da prekomerni unos soli izaziva žeđ, a ona i sušenje usana koje je najlakše pokvasiti oblizivanjem.

Seksualni nagon

Grickanje i oblizivanje usana je nedvosmisleno izražavanje seksualnog nagona. Dok ženski pol to radi senzualno i dugo, muškarci to rade na brzaka, po principu brzo liznu usnu i izgovore “uh, uh, šta bih ti uradio” uz širok osmeh koji često krasi lice gospodina Ilića. Ni ovde ne bi trebalo da zapostavimo Miroslavljevu diskografiju jer je u nekoliko svojih pesama dokazao da je strastan čovek sa jakim libidom. U prilog ovoj tvrdnji sami se nameću stihovi poput “Noćas mi se luduje, noćas nemam sna”, “Božanstvena ženo sve ću da ti dam, vezala nas ljubav kao noć i dan”, “Oh Jano, Jano, ubava si Jano”… Pre svih ovih tu je i švalerska numera “Nije život jedna žena“.

Marketinški i KEMP momenat

Oblizivanje usana može da se percipira i kao marketinški potez i tu je sve jasno kao dan. U šou-biznisu najvažnije je razlikovati se, a i kako skrenuti pažnju sa činjenice da si niži od Lepe Brene! Bolje da se priča kako ližeš usne umesto toga da ti do Lepe Brene fali minimum dvadeset centimetara. Kada je u pitanju kemp momenat, stvar je mnogo komplikovanija, jer kada je kemp u pitanju dobro je poznato da jednom “devijacijom” koju naglašavate želite da sakrijete neku drugu. Možda sve ove godine Miroslav Ilić oblizuje usne da mi ne bi videli njegovu treću obrvu, mladež na nosu, treptanje očiju… Ko će ga znati?

Tik!

A možda Miroslav Ilić ima samo tik koji je njegovom pevačkom talentu i karijeri dao samo onu neophodnu tačku na “i” koja je u šou-biznisu neophodna.

Izvor fotografija: kurir.rs

Milivoje Mili Čolić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *