Milica Pavlović kopira Anu Nikolić

Evo dokaza da Milica Pavlović gleda spotove Ane Nikolić!

Pobornik sam teorije da je u životu, generalno, mnogo važnije i bolje biti prvi nego jedini. Šanse da u nečemu budete jedini, osim ukoliko niste majka, jednake su nuli. Ova teorija se u životnoj praksi na mnogim poljima pokazuje kao apsolutno tačna, a meni se čini da svojim punim sjajem, onim od koga bole oči, sija baš u sferi šou-biznisa. Pošto su šanse da budete jedini pevač ili pevačica, jedini kompozitor ili tekstopisac, stilista, harmonikaš itd, ravne šansama da nilskog konja pronađete u Velikoj Moravi, jedino što vam ostaje je da se potrudite da budete prvi. To ni malo nije lako, ali estradni poslenici, naročito poslenice, se trude, ali sudeći po poslednjem slučaju Milice Pavlović nešto im i ne polazi za rukom.

Pre otprilike dve nedelje Milica Pavlović je predstavila pesmu i spot “La Fiesta“, a u njemu najviše pažnje privukle su njene gole grudi prekrivene samo sa nekoliko pramenova crne, duge i ravne kose. Bez obzira što Milica na momente liči na stilizovanu i veoma modernu Mortišu Adams svi su, gledajući spot, očekivali da će se kosa pomeriti, a da će grudi sevnuti, kao onomad Jeleni Tomašević, u emisiji “Prvi glas Srbije” dok je izvodila svoj najveći treskavac-hit “Okeani“. To se nažalost nije desilo! Milica je ponovo podigla prašinu oko sebe, i otišla jedan mali korak napred u svom muzičko-vizuelnom predstavljanju. Gostujući u jednoj emisiji, ona je objasnila kako nije postojala ni najmanja šansa da se kosa pomeri i otkrije grudi, jer je bila zalepljena i pričvršćena na “spornim” i škakljivim mestima. Tom prilikom je i dodala kako je inspiraciju za ovu “originalnu” egzibiciju dobila na fotografisanju za jedan editorijal, gde su svi prisutni potvrdila kako joj fenomenalno stoji duga i crna kosa.

Meni se ipak čini da je Milica Pavlović inspiraciju za ovaj spot dobila upravo gledajući svoju malo stariju koleginicu Anu Nikolić u njenom čuvenom spotu iz 2010.godine za numeru “Nisam za triput“. Malo je verovatno da je i sama, vatrena, Ana patentirala pramenove kose kao “brushalter” koji ne steže kao malter, ali je to odradila mnogo profesionalnije od mlađane Milice. Kod Ane Nikolić definitivno ništa nije bilo zalepljeno. Pogledajte ovde spot za pesmu “Nisam za triput, a posebnu pažnju obratite na prvu scenu u kojoj Ana briljira!

I na kraju da apsolviramo, nije važno biti jedini, mnogo je važnije i interesantnije biti prvi. Ani Nikolić je to pošlo za rukom, bar kada su domaći okviri u pitanju.

Izvor fotografija: tracara.com

Milivoje Mili Čolić

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *