Pet načina kako da se haljina Bojane Stamenov iskoristi nakon Eurosonga

Metri i metri materijala utrošeni su da bi se sašila haljina Bojane Stamenov. Šteta bi bila da se samo jednom obuče, ipak to nije venčanica, a ni Eurosong nije matursko veče.

Garderoba je veoma važan deo svake pevačke karijere, pa tako i u slučaju naše predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu. Srebrno – siva kreacija koju nosi na ovom takmičenju savršeno joj pristaje, ali prava šteta bi bilo da samo na tome ostane. Recikliranje je svetski trend, pa ne bi trebalo da zaobiđe ni domaću modnu industriju.

Evo nekoliko predloga za šta se sve može iskoristiti haljina Bojane Stamenov, kada se vrati iz Beča. Apsolutno je jasno da su joj šanse za pobedu dobre, pa ukoliko se vrati kao laureat, moja ideja može samo dobiti na značaju.

1. Narodno pozorište vapi za novom zavesom, a ova haljina bi bila odlična jer bi to ujedno bila najskuplja i najkvalitetnija stvar koju je ova institucija dobila poslednjih godina. Pored toga razbila bi se monotonija crvene zavese, jer ja još nisam bio u pozorištu sa zavesom u sivim tonovima.

2. Od providnih rukava ispale bi dve seksi haljine za Končitu Vurst, dok bi od ostatka srebrene svile mogle da se naprave četiri elegantne haljine za Anu Bekutu, koje će nositi na svom jubilarnom koncertu ove jeseni u Centru Sava.

3. Kvalitet svile svakako se kandiduje za dvor kraljevske porodice, pa tako može poslužiti i kao stolnjak za večeru povodom krsne slave Sv. Andrej Prvozvani koja se proslavlja 13. decembra. Na princezi Katarini ostaje da odluči na kom stolu bi ga koristila, ali onaj za 24 osobe se čini najprikladnijim.

bojana stamenov srebrna haljina estradanje

4. Takođe, od ove haljine mogla bi da se naprave i jedra za brod kojim će VIP zvanice doći na svečano otvaranje “Beograda na vodi“.

5. Haljina sa celokupnim aksesoarom može da posluži i kao fenomenalan dekor za ukrašavanje novogodišnje scene muzičkih televizijskih emisija.

Bojani Stamenov i celokupnom timu čestitam na plasmanu u finale Eurosonga 2015 , i zajedno sa Srbijom priželjkujem pobedu, zato što lepota glasa i kvalitetne pesme nikada ne laže. Pa čak i ako je moj jezik duži od tkanine koja je utrošena za ovu haljinu.

Fotografije: Andres Putting EBU

Milivoje Mili Čolić

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *